Hapšenje zbog pretnji Dinku Gruhonjiću

Zbog sumnje da je uputio više pretećih poruka programskom direktoru NDNV Dinku Gruhonjiću, uhapšena jedna osoba, saopštio je MUP.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.04.2019.

11:29

Hapšenje zbog pretnji Dinku Gruhonjiću
Ilustracija: Getty Images

Kako se navodi, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, u saradnji s Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su I. M. (1987) iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Kako je saopšto beogradski MUP, on se sumnjiči da je uputio više pretećih poruka Dinku Gruhonjiću preko internet bloga koji vodi taj novinar, programskog direktora Nezavisnog društva novinara Vojvodine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: