Nastavak suđenja Badžinom sinu

U Trećem osnovnom sudu u Beogradu danas nastavak suđenje Vojislavu Stojičiću zbog optužbi da je u martu 2018. opljačkao kuću vlasnika Grand produkcije.

Izvor: B92

Utorak, 19.02.2019.

07:16

Nastavak suđenja Badžinom sinu
Ilustracija: Thinkstock

Na suđenju se očekuje da sud ispita Sašu Popovića i njegovu suprugu koji u ovom postupku imaju status oštećenih.

Stojičić, sin ubijenog policijskog generala Radovana Stojičića Badže, u januaru je na početku suđenja negirao da je izvršio pljačku, tvrdeći da je u to vreme bio na dečijem rođendanu u igraonici i ponovio da mu je krivično delo pripisano zbog njegovog prezimena.

On je u pritvoru od hapšenja 16. avgusta prošle godine, zbog okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo, imajući u vidu da je i ranije bio osuđivan za slična dela.

Tužilaštvo je u optužnici predložilo sudu da Stojičića osudi na kaznu od četiri i po godine zatvora.

Stojičić se tereti za krivično delo teška krađa, jer je, kako se navodi u optužnici, iz kuće odneo satove i nakit koji su komisionim veštačenjem procenjeni na 12.613.800 dinara (oko 117.000 evra).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: