Subota, 16.02.2019.

12:47

Produžetka raspusta za đake u Prijepolju neće biti

Produžetka raspusta za đake osnovnih i srednjih škola u Prijepolju neće biti, tako da će se učenici vratiti uz ponedeljak, 18. februara u klupe.

Izvor: Tanjug

Produžetka raspusta za đake u Prijepolju neće biti
Ilustracija: Thinkstock

Uprkos preporuci Vlade Srbije da lokalne samouprave donesu odluku o prekidu obrazovno vaspitnog rada u narednoj sedmici, to se u Prijepolju nije desilo, jer, kako pojašnjavaju iz nadležnih službi, epidemiološka situacija na teritoriji te opštine je dobra, prenosi Glas Zapadne Srbije.

Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Užicu hospitalizovano je 58 pacijenata koji imaju simptome slične gripu, a na Centralnoj intenzivnoj nezi smešteno šest, od kojih su četvoro životno ugroženi, saopšteno je iz Zdravstvenog centra Užice, navodi GZS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: