Subota, 18.03.2017.

15:31

DJB: Radulovića gađali jajima u Kladovu, policije nigde

Pokret Dosta je bilo je saopštio da je lider i predsednički kandidat Saša Radulović gađan jajima prilikom posete Kladovu.

Izvor: B92

DJB: Radulovića gađali jajima u Kladovu, policije nigde

U saopštenju se navodi da se incident dogodio u trenutku kada je Radulović davao izjavu Televiziji Kladovo.

"Grupa huligana je gađala jajima, a patrole policije koja je nekoliko minuta ranije bila u blizini, u trenutku incidenta nije bilo. Nervoza među Vučićevim pristalicama očigledno raste. To se vidi iz činjenice da nisu u stanju da se kontrolišu. Strah od drugog kruga predsedničkih izbora u kom je Vučić pobediv, tera ih da fizički napadaju političke protivnike. Juče je na ulici napadnuta devojka koja je delila flajere u kampanji Vuka Jeremića, danas Saša Radulović i novinari, sutra ko zna ko", dodaje se.

Dosta je bilo navodi da poziva Aleksandra Vučića da smiri strasti u svojoj partiji.

"Da opozove nemirne klince i da ih drži pod kontolom. Nasilje je poslednji stadijum Vučićeve odbrane i on time jasno govori da je došao do zida. Pozivamo policiju da odbije da bude instrument u rukama jedne partije i jednog čoveka, da profesionalno radi svoj posao i zaštiti svakog građanina Srbije. Sigurni smo da policija želi da obavlja svoj posao bez pritiska, i da je policajce sramota što nisu bili u stanju da zaštite novinare i jednog predsedničkog kandidata koji je bio gost u njihovom gradu", zaključuje se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: