Subota, 28.01.2017.

18:12

Svet dočekao Trampov potez – Putinu zazvonio telefon FOTO

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je telefonom ruskog kolegu Vladimira Putina, što je prvi direktan kontakt dvojice lidera.

Izvor: B92

Svet dočekao Trampov potez – Putinu zazvonio telefon FOTO
Tanjug/AP

Tramp je prethodno na Tviteru naveo da će sa Putinom razgovarati o poboljšanju odnosa, kao i o "informacijama o tome šta treba raditi u narednih sedam dana".

Tanjug/AP
Portparol Bele kuće Šon Spajser je naveo da je Tramp prethodno proveo 45 minuta u razgovoru sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, ali taj razgovor ostaje u senci prvog kontakta dvojice predsednika, Rusije i SAD.
Tanjug/AP
Tramp će razgovarati i sa predsednikom Francuske Fransoom Olandom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

13 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

20 h

Podeli: