Subota, 01.10.2016.

08:00

Noć u BG: Alkoholisanost i dva udesa - pet povređeno

U Beogradu su se tokom noći dogodila dva udesa, a Hitna pomoć je učestvovala i u pružanju pomoći prilikom lančanog sudara van teritorije za koju je nadležna.

Izvor: Tanjug

Noć u BG: Alkoholisanost i dva udesa - pet povređeno
Foto: Thinkstock

U Malom Požarevcu se oko ponoći dogodio lančani sudar u kojem su povređene četiri osobe. Na lice mesta su stigle ekipe Hitne pomoći iz Sopota, Mladenovca, Vrčina i Beograda, a povređeni su prevezeni u Urgentni centar.

Beogradska ekipa je intervenisala i u ulici Goce Delčeva gde je u 22.40 povređen muškarac starosti 33 godina koji je pao sa motora.

On je zadobio manje povrede glave i prebačen je u Urgentni centar.

Pola sata pre ponoći, u ulici Neznanog junaka lakše je povređena ženska osoba starosti 38 godina, koja je zbog istegnuća vrata takođe zbrinuta u Urgentnom centru.

Ekipa Hitne pomoći noćas je intervenisala ukupno 106 puta od čega 23 puta na javnom mestu a, osim asmatičara i srčanih bolesnika, za pomoć su se u nešto većem broju javljali dijabetičari i psihijatrijski bolesnici, rekla je portparolka ove službe dr. Nada Macura.

S obzirom na početak vikenda, česta su bila javljanja i zbog alkoholisanog stanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: