Ponedeljak, 09.05.2016.

22:05

Danas: Prijateljski rastanak Pavićevića i Živkovića

Najaktivniji poslanik u prethodnom sazivu Skupštine Srbije Vladimir Pavićević je pre desetak dana obavestio lidera Nove stranke o povlačenju.

Izvor: Danas

Danas: Prijateljski rastanak Pavićevića i Živkovića
Tanjug

Kako saznaje beogradski dnevnik Danas, Pavićević je preneo Zoranu Živkoviću odluku o podnošenju ostavke na sve stranačke funkcije pre desetak dana.

Prema navodima Danasa, oni su porazgovarali i doneli odluku da Pavićević obavesti medije i javnost o tome.

“Živković je izrazio razumevanje za Pavićevićev potez, ali je izneo i svoje mišljenje o tome. U opozicioninim krugovima se smatra da se Pavićević ne povlači definitivno iz politike i da će se aktivirati ponovo možda već kroz godinu dana kada budu raspisani predsednički izbori“, navodi Danas.

Gostujući u Kažiprstu B92 Pavićević je rekao da je ostavku na sve stranačke funkcije podneo jer je želeo da ostane dosledan principu koji je promovisao prethodnih godina, a to je etika odgovornosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: