Utorak, 12.07.2016.

07:27

Noć u BG: Dva udesa, povređeni mladić i devojka

Dve osobe su lakše povređene u dve saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Noć u BG: Dva udesa, povređeni mladić i devojka
Tanjug

U udesu, koji se dogodio u 23.04 časova u Surčinskoj ulici, kod broja 35, povređena je osoba ženskog pola (19), i prevezena u Urgentni centar.

Jedna osoba muškog pola (20) povređena je u saobraćajnoj nesreći u 22.47 časova, na uglu Borske i Vareške ulice, i odvezena na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

U Beogradu se sinoć u 21.05 časova dogodila još jedna saobraćajna nesreća na autoputu, između Dušanovačkog i Plavog mosta, u smeru ka Novom Beogradu, ali nije bilo povređenih.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 107 puta, od kojih 23 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali srčani i psihijatrijski bolesnici, kao i hipertoničari i osobe s rizikom od šloga.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, a Hitna pomoć je intervenisala 138 puta, od kojih 52 na javnom mestu, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

23 h

Podeli: