Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i visoki funkcioner SPS-a Branko Ružić kaže da je realnost zajednički kandidat SNS-a i SPS-a za šefa države.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.01.2021.

10:48

Ružić: Zajednički kandidat SPS i SNS za predsednika realnost
Printskrin: TV Prva/ arhiva

Ružić je to rekao za današnje Večernje novosti, odgovarajući na pitanje da li je za toi da SNS i SPS imaju zajedničkog kandidata na izborima za šefa države ili smatra da SPS treba da nastupi samostalno.

"Srbija nam je na prvom mestu, nisam primetio da postoje disonantni tonovi u vezi sa realitzacijom vitalnih državnih ciljeva, tako da ovakav model učešća i na narednim predsedničkim izborima vidim kao realističan, moguć i odgovoran", rekao je Ružić.

On je objasnio da se na predsedničkim izborima građani opredeljuju za politiku kandidata, kao i da je strateška saradnja dve stranke i njihovih lidera Aleksandra Vučića i Ivice Dačića u vezi sa vitalnim državnim pitanjima dalo impozantan pobednički rezultat zajedničkog kandidata na prethodnim izborima.

Predsednički izbori u Srbiji održavaju se 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: