Utorak, 02.06.2020.

18:50

Brnabićeva: Odluka Crne Gore politička, očekujem da će je izmeniti VIDEO

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da očekuje da će Crna Gora uskoro izmeniti odluku o zabrani ulaska građana iz Srbije u tu zemlju.

Izvor: Tanjug

Brnabićeva: Odluka Crne Gore politička, očekujem da će je izmeniti VIDEO
Screenshot/TV Prva

Ona se tome nada jer su, kako kaže, naši turisti važni za crnogorsku ekonomiju i turizam.

Brnabićeva je ocenila da je odluka da se građanima iz Srbije ne dozvoli ulazak u Crnu Goru ni sa PCR testom ''politička'' i da nema nikakve veze sa epidemiološkom situacijom.

Neverovatno je da neko može da uđe u jednu zemlju, dok sve druge zemlje puštaju da se uđe, makar uz negativan PCR test u poslednjih 48 ili 72 sata.

"To samo dokazuje ono što smo govorili od početka - da su to političke odluke koje nemaju baš nikakvo uporište u zdravstvenim razlozima'', rekla je premijerka novinarima u Naučno-tehnološkom parku.

Ona je rekla da je uverena da će ta odluka biti brzo promenjena i dodala da je na našim građanima da li će ići u Crnu Goru ili neće ići.

''Mi ćemo ih podržati u svakom slučaju", rekla je Brnabićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: