Utorak, 26.05.2020.

18:30

Veliko pojačanje Prve televizije: Vladimir Jelić deo tima najboljeg informativnog programa

Dugogodišnji voditelj centralnih vesti RTS-a Vladimir Jelić od danas je deo voditeljskog tima Prve televizije.

Izvor: B92

Veliko pojačanje Prve televizije: Vladimir Jelić deo tima najboljeg informativnog programa
Foto: Gordan Joviæ

Dugogodišnji voditelj centralnih vesti RTS-a Vladimir Jelić od danas je deo voditeljskog tima Prve televizije. Najava da će TV kuća ove nedelje dobiti pojačanje izazvala je veliku pažnju javnosti, a dogovor sa voditeljem postignut je na obostrano zadovoljstvo.

"Prva televizija je poznata kao kuća sa najvećim voditeljskim imenima i stoga nam je neizmerno drago da se našem timu pridružio još jedan vrsni profesionalac. Vladimir Jelić će biti deo informativnog programa Prve, koji je sinonim za kredibilnost i inovativnost", navodi se u saopštenju TV Prve.

„U našim novinarskim i voditeljskim krugovima, Prva je uvek bila prepoznata kao televizija koja radi po najvišim svetskim standardima i svima je izazov da budu deo jednog takvog profesionalnog poslovnog ambijenta. Promene su neizbežna stvar u bilo kom poslu pa tako i u našem, i zaista je neprocenjivo kada imate mogućnost da stičete nova iskustva. S nestrpljenjem iščekujem da pozdravim gledaoce Prve televizije iz jednog od najmodernijih i tehnički najsavremenijih studija u regionu“, kaže Jelić.

Imajući u vidu ambiciozne planove menadžmenta televizije u jubilarnoj godini u kojoj Prva obeležava 10 godina postojanja, ovo pojačanje biće jedno u nizu. U narednom periodu očekuje se i veliki kasting za nova lica pod sloganom "Nova lica za novih 10 godina" u kojem će šansu da se oprobaju pred kamerama dobiti i mladi talenti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: