Subota, 23.05.2020.

11:35

UDS: Borićemo se protiv "korena" korupcije

Nenad Konstantinović, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Šapcu da ta koalicija ima plan kako da se bori protiv korupcije.

Izvor: Tanjug

UDS: Borićemo se protiv

On kaže da će građanima vratiti poverenje u institucije i vladavinu prava.

Konstantinović je, u druženju sa građanima Šapca, istakao da je korupcija jedan od najvećih problema u Srbiji.

Korupcija ne samo da je dozvoljena, već je, tvrdi Konstantinović, i podstaknuta od strane vlasti.

U zemlji koja je zarobljena u korupciji, građani nisu jednaki, moguće je jedino partijsko zapošljavanje, a zloupotreba javnih resursa je enormna, rekao je Konstantinović.

On je dodao da Ujedinjena demokratska Srbija ima plan da iskoreni korupciju i da povrati poverenje građana u institucije i vladavinu prava.

U fokusu Ujedinjene demokratske Srbije su građani, njihovi problemi i načini za rešavanje tih problema. Jedan od mnogobrojnih, koji spada među najvažnije, je svakako korupcija koja automatski krši princip jednakosti svih građana pred zakonom i izaziva krupne i negativne posledice u društvu i na taj način ne dopušta zemlji da se dalje razvija. Zbog toga je sprečavanje korupcije jedan od prioriteta UDS, navodi se u saopštenju te koalicije.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: