Nedelja, 21.07.2019.

22:00

Tramp opet "napao" demokratske predstavnice: Ne verujem da ste sposobne da volite našu zemlju

Donald Tramp ponovo je napao četiri progresivne predstavnice Demokratske stranke u Kongresu pozivajući ih da se izvine kao što je to on učinio.

Izvor: Avaz

Tramp opet
Foto: EPA-EFE/KEVIN DIETSCH / POOL

"Ne verujem da su četiri kongresmenke sposobne da vole našu zemlju. Trebale bi se izviniti Americi (i Izraelu) za užasne stvari (pune mržnje) koje su izrekle", napisao je Tramp u svojoj objavi na Tviteru.

Prošli vikend Tramp je napisao da se četiri kongresmenke, od kojih su tri rođene u SAD, trebaju "vratiti u uništena i kriminalom opustošena mesta iz kojih su došle", da bi im u ponedeljak uputio poruku "Ako ne volite našu zemlju i niste sretne ovde, slobodno idite", a u utorak i potvrdio da te njegove objave "nisu rasističke".

Predstavnici demokrata su "oštro osudili rasističke komentare predsednika Donalda Trampa.

Aleksandria Okasio-Kortez (Alexandria Ocasio-Cortez), zastupnica iz Njujorka, Ilhan Omar iz Minesote, Ajana Prisli (Ayanna Pressley) iz Masačuseta i Rašida Tlaib (Rashid) iz Mičigena, su "progresivne" zastupnice poznate po kritikama Trampove politike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: