Utorak, 18.06.2019.

18:58

Osuđen tinejdžer koji je pretio princu Hariju

Tinejdžer koji je podelio fotografiju princa Harija sa uperenim pištoljem u glavu, crvenom mrljom i kukastim krstom, osuđen je na 4 godine i 3 meseca zatvora.

Izvor: Tanjug

Osuđen tinejdžer koji je pretio princu Hariju
Ševèuk i Don-Koèorovski EPA-EFE/CTP NE / HANDOUT

Majkl Ševčuk (19) je u postu na društvenim mrežama uz fotografiju, nekoliko meseci nakon što se princ Hari oženio bivšom glumicom Megan Markal, poručio: "Vidimo se kasnije izdajniče rase", prenosi AP.

Mladi Ševčuk je osuđen za krivično delo podsticanja na terorističke radnje, a sudija Rebeka Pulet je za fotografiju rekla da je "odvratna".

Ševčuk je priznao krivicu po optužnici koja ga je teretila za podsticanje terorizma i pet tačaka za posedovanje terorističkog materijala.

Presudu je izrekao Krivični sud u Londonu, koji je presudio i 18-godišnjem Oskaru Dun-Kočorovskom, koji je priznao dve tačke optužnice koje se odnose na podsticanje na terorizam, navodi agencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: