Sreda, 17.08.2022.

12:15

Napadnut advokat u kancelariji; lekari se bore za njegov život

Poznati koceljevački advokat B.B. napadnut je danas u svojoj advokatskoj kancelariji i zadobio je teške telesne povrede.

Izvor: B92, Blic

Napadnut advokat u kancelariji; lekari se bore za njegov život
Depositphotos/zx6r92/Ilustracija

Advokat je napadnut u svojoj kancelariji i uboden je oštrim predmetom u vrat.

Kako je saopštio MUP, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su S. R. (1950) iz Koceljeve, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

S.R. se sumnjiči da je danas, nakon verbalne rasprave, nožem u vrat ubo šezdesetpetogodišnjeg advokata koji ga je zastupao, a potom pobegao iz njegove kancelarije.

Iako povređen, advokat je uspeo da dođe do Policijske stanice u Koceljevi i prijavi da ga je osumnjičeni ubo nožem.

Policija je S. R. odmah pronašla i uhapsila nedaleko od advokatske kancelarije, a u blizini je našla i nož kojim je, kako se sumnja, pokušao da ubije advokata.

Advokat je sa teškim telesnim povredama zbrinut u Opštoj bolnici u Šapcu.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

34 min

Podeli: