Petak, 03.04.2020.

07:00

Pretežno sunčano i toplije, do 16 stepeni

U Srbiji će jutro biti hladno sa mrazem, a ponegde sa kratkotrajnom maglom.

Izvor: Tanjug

Pretežno sunčano i toplije, do 16 stepeni
Ilustracija: Depositphotos/ Mrsiraphol

U toku dana će na severu i zapadu pretežno sunčano i malo toplije, sa maksimalnom temperaturom od 9 do 16 stepeni.

U ostalim krajevima pre podne pretezno suncano, a posle podne umereno naoblacenje. Provejavanje slabog snega ili kratkotrajna susnežica mogući su uveče i u toku noći ponegde na jugu zemlje. Vetar slab, promenljiv, samo jos ujutro i pre podne na jugu Banata umeren jugoistocni. Najniža temperatura od -6 do dva stepena, a najviša od devet do 16 stepeni.

U Beogradu jutro hladno, na periferiji slab mraz. U toku dana pretezno suncano i toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniza temperatura od -2 do dva, a najvisa oko 15 stepeni. Do kraja sedmice ujutro slab prizemni mraz.

U toku dana promenljivo oblacno sa suncanim intervalima i u vecem delu suvo, samo ponegde na jugu kratkotrajna kisa, a na planinama slab sneg. Naredne sedmice u svim krajevima suncano uz dalji porast jutarnjih i dnevnih temperatura. U ponedeljak i utorak u kosavskom podrucju vetrovito

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: