Ponedeljak, 29.04.2019.

23:30

Oblačno i svežije, do 17 stepeni, na planinama sneg

Vreme pretežno oblačno i svežije vreme mestimično sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: Beta

Oblačno i svežije, do 17 stepeni, na planinama sneg
Foto: Depositphotos/AntonMatyukha

Na planinama iznad 1.500 metara nadmorske visine očekuju se susnežica i sneg.

Duvaće slab i umeren vetar, na jugu posle podne povremeno jak, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura od šest do 11, najviša dnevna od 14 do 17 stepeni.

U Beogradu sutra pretežno oblačno i svežije povremeno sa kišom i pljuskovima. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Jutarnja temperatura oko devet, najviša dnevna oko 14.

U Srbiji u sredu oblačno, ujutro i pre podne mestimično sa kišom, na visokim planinama sa susnežicom i snegom. Posle podne prestanak padavina i delimično razvedravanje. Do subote promenljivo oblačno ponegde sa kišom. Temperatura oko prosečnih vrednosti.

Biometeorološka prognoza za utorak, 30. april 2019. godine:

Nastavlјa se period sa relativno nepovolјnom biometeorološkom situacijom za većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima, srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, bolovi u mišićima i zglobovima su mogući kod osetlјivih osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: