Info

Utorak, 12.06.2012.

23:15

Gojković: NP želi koaliciju sa DS

Maja Gojković izjavila da je razgovarala sa liderom DS o budućnosti Srbije nacionalnim pitanjima i ekonomskim izazovima, ali ne o konkretnim ponudama za vladu.

Izvor: Tanjug

Default images

"Nisam imala ponudu da sa svoja dva poslanika podržim (novu) vladu. Ipak, jasno je da Narodna partija želi koaliciju sa DS", rekla je Maja Gojković, lider Narodne partije, u izjavi za "Novosti".

Na pitanja koliko su tačne spekulacija da bi NP, SPO i manjine mogle da podrže vladu demokrata i socijalista, Gojkovićeva je rekla da nisu "o tom modelu razgovarali" i da je za nju važan program nove vlade Srbije.

"Ponavljam, prirodni partner nam je DS", kazale je Gojković i navela da je razgovarala i s predsednikom Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem na prijemu u Ruskoj ambasadi, ali ne o formiranju vlade.

Gojkovićeva je rekla da u URS-u nije razgovarano o mogućim koalicijama i da se njen stav nije promenio posle izbora, navodeći da je "cela koalicija govorila da nam strateški partner DS".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: