Aktuelno 5

15.05.2024.

13:10

Ruski sajt objavio fotografije svih Google Pixel 9 telefona FOTO

Pozivajući se na anonimni izvor, ruski sajt Rozetked podelio je fotografije onoga za šta tvrdi da je čitava nova Google Pixel 9 serija telefona.

Izvor: B92

Ruski sajt objavio fotografije svih Google Pixel 9 telefona FOTO
Shutterstock/Sundry Photography

Podeli:

Sudeći po ovome, novi Pixel roster se sastoji od četiri uređaja. Tu su Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL (ime nije potvrđeno) i Pixel 9 Fold (ime nije potvrđeno). Osim fotografija, Rozetked je objavio i neke dosad nepoznate detalje.

Pixel 9 će imati ekran dijagonale 6,24 inča sa 12 GB RAM-a, a Pixel 9 Pro i Pixel 9 Pro XL imaće ekrane dijagonala 6,34 i 6,73 inča, sa po 16 GB RAM-a. 

Vredi napomenuti da, iako će Pixel 9 i Pixel 9 Pro biti gotovo identični po veličini, Pixel 9 će imati nešto veće okvire od svog "brata". 

Svi uređaji u seriji Pixel 9 će navodno raditi na Google Tensor G4 čipsetu, sa AMOLED ekranima koji imaju frekvenciju osvežavanja od 120Hz.

Što se kamera tiče, čini se da je kod Pixela 9 primenjen sličan pristup kao i kod prethodnog modela, sa dvostrukom zadnjom kamerom.

Sa druge strane, Pixel 9 Pro i 9 Pro XL će imati sistem trostrukih kamera, i očekuje se da budu 50 MP kod ovih modela.

Vredi napomenuti da Rozetked nije podelio nikakve informacije o Pixel 9 Foldu, osim činjenice da postoji, odnosno da Google radi na njemu. Verovatno će ovaj telefon biti predstavljen odvojeno od ostatka Pixel 9 linije.

Podeli:

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: