Film/TV 0

15.05.2024.

17:46

Vraća se "Pravna plavuša": Ovoga puta kao serija FOTO

Riz Viterspun se vraća jednom od svojih najuspešnijih projekata - spin-off seriji "Pravna plavuša".

Izvor: b92.net/index.hr

Vraća se "Pravna plavuša": Ovoga puta kao serija FOTO
Profimedia

Podeli:

Deadline izveštava da će Viterspunova biti izvršni producent nove serije koja dolazi na Amazon Prime. Uz nju, produkciju potpisuju Džoš Švarc i Stefani Sevidž.

Serija stiže sledeće godine

Serija, najavljuje Riz, stiže sledeće godine. Glumica je na Instagramu objavila snimak sa seta i oduševila svoje fanove. Video je za manje od jednog dana prikupio više od 1,3 miliona lajkova.

"Pre nego što je postala najpoznatiji Blizanac vegetarijanac koji je diplomirao na pravnom fakultetu Harvard, bila je samo obična srednjoškolka 90-ih. I svi ćete je upoznati sledeće godine. Tako sam uzbuđena", napisala je Riz.

"Tako sam uzbuđena zbog ovoga. Omiljeni film iz mojih tinejdžerskih dana", "Hoće li tvoja ćerka igrati Elle u srednjoj školi?", "Poludeću. Omg", "Ovo je vest meseca", pisali su joj mnogi u komentarima.

Podsetimo, film "Pravna plavuša" iz 2001. godine bio je hit film i veoma popularna američka komedija u kojoj glume Riz Viterspun, Luk Vilson, Selma Bler, Metju Dejvis, Viktor Garber i Dženifer Kulidž. Zasnovan je na istoimenom romanu Amande Braun iz 2001.

Radnja prati El Vuds (Riz Viterspun), popularnu studentkinju koja je u vezi sa Vornerom Hantingtonom, naslednikom ugledne porodice čiji se članovi bave politikom. Nakon što Vorner prekine vezu jer veruje da El nije dovoljno ozbiljna da bi bila žena političara, mlada studentkinja odlučuje da upiše pravni fakultet na Univerzitetu Harvard kako bi mu dokazala da je inteligentna.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: