Muzika 1

15.05.2024.

13:49

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa - evo šta rade pre nego što izađu na scenu!

Svetski poznati bend Gipsy Kings nastupiće u nedelju 19. maja na platou kod Geozavoda u Beogradu na vodi, a tim povodom, momci su rešili da podele svoje tajne pred nastup, otkrivajući svoje posebne rituale koji ih pripremaju za spektakularne koncerte.

Izvor: B92.net

Gipsy Kings otkrivaju svoje rituale pre nastupa - evo šta rade pre nego što izađu na scenu!
Totalisimo/Promo

Podeli:

Centralna figura benda, Andre Reyes, otkrio je da grupa pre nastupa ima svoj ritual koji ih povezuje i inspiriše.

"Pre nastupa imamo običaj da se okupimo kao porodica i prijatelji kako bismo podelili lagani obrok i podsetili se svrhe i strasti koju imamo prema muzici. Ova tradicija nam pomaže da se povežemo jedni sa drugima i usmerimo svoju energiju na scenu," izjavio je on.

Totalisimo/Promo

Ova intimna praksa pre nastupa otkriva koliko je grupa bliska i posvećena jedni drugima, stvarajući posebnu atmosferu koja se prenosi na publiku tokom njihovih spektakularnih nastupa. Gipsy Kings su spremni da svojom energijom i strašću za muzikom očaraju sve prisutne već u nedelju u Beogradu, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve koji ih budu gledali uživo.

Ulaznice za ovaj spektakl su dostupne putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije efinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje. 

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: