Aktuelno 1

15.05.2024.

18:30

Pevačica konačno progovorila o tvrdnjama da je koristila Ozempik za mršavljenje

Popularna voditeljka i pevačica Keli Klarkson nedavno je oslabila preko 60 kilograma, a za to je zasluge pripisala ishrani i treninzima.

Izvor: B92.net

Pevačica konačno progovorila o tvrdnjama da je koristila Ozempik za mršavljenje
Profimedia

Podeli:

Ipak, javnost je bila ubeđena da je ona koristila lek Ozempik, koji se u ovoj pirmeni zloupotrebljava, a inače je namenjen dijabetičarima.

Pevačica je sada priznala da jeste koristila izvesni lek za mršavljenje, ali ne Ozempik i to jer je imala pogoršanu krvnu sliku, prenosi Page Six.

"Svi misle da je to Ozempik. Nije, to je nešto drugo, ali pomaže u razgradnji šećera. Očito moje telo to ne radi kako treba", rekla je  pevačica i dodala da se plašila posledica zbog problema koje ima sa štitnom žlezdom.

Klarksonova je rekla da je nakon konzumacije izvesnog leka počela da gubi težinu.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: