Film/TV 10

15.05.2024.

13:21

Nikolas Kejdž je novi Spajdermen

Nikolas Kejdž je najnovija holivudska zvezda koja će glumiti superheroja Spajdermena u igranoj adaptaciji popularnih Marvelovih stripova, prenosi People.

Izvor: Index.hr

Nikolas Kejdž je novi Spajdermen
EPA-EFE/RINGO CHIU

Podeli:

Kejdž će u igranoj noar seriji,  iza koje stoje MGM+ i Amazonov streaming servis Prime Video, glumiti stariju verziju legendarnog superheroja. Serija se temelji na stripovima Spider-Man Noir.

Radnja serije smeštena je u 1930-e i prati ostarelog privatnog detektiva kojem je sreća okrenula leđa. Detektiva progoni njegova prošlost i razdoblje kada je bio jedini superheroj u Njujorku.

Seriju će režirati Hari Bradbir, dobitnik Emija, kojeg najbolje znamo po serijama Fleabag i Killing Eve. Izvršni producenti serije su Oren Uziel i Stiv Lajtfut.

"Izuzetno talenotvani Nikolas Kejdž idealan je izbor za našeg novog superheroja, a iskusni produkcijski tim koji čine Fil Lord, Kristofer Miler, Ejmi Paskal i neverovatni tim iz Sonija posvećen je proširenju ove franšize na najverniji način", izjavio je Vernon Sanders iz Amazona MGM-a.

Kejdž je 2018. godine pozajmio glas animiranoj verziji Spider-Man Noara u popularnom filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Uz noar, poznati oskarovac trenutno radi na psihološkom trileru The Surfer, hororu Longlegs i adaptaciji romana The Gunslinger, koji je napisao Stiven King.

Podeli:

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: