Dačić opet pevao, Tadić gledao

Lideri SPS-a i DS-a Ivica Dačić i Boris Tadić prisustvovali su sinoć koncertu folk pevačice Ane Bekute, a u jednom momentu je Dačić izašao na binu i zapevao.

Info

Izvor: B92

Sreda, 25.04.2012.

12:38

Default images

Dačić je zajedno sa Anom Bekutom i Vesnom Zmijanac otpevao pesmu "Kad zamirišu jorgovani". Koncert su iz prvog reda pratili i predsednica skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović i ministar Milutin Mrkonjić. Borisa Tadića je nakon ulaska u salu na polovini koncerta sa sa scene pozdravio Šaban Šaulić, a zatim i publika.

Beogradski mediji javljaju da su na koncertu Ane Bekute bili i ministar Oliver Dulić, potredsednik Jovan Krkobabić kao i funkcioner SPS-a Aleksandar Antić.

Ivica Dačić je krajem februara u Briselu na koncertu benda Emira Kusturice "No smoking orchestra" pevao pesmu "Miljacka" koju je iz publike takođe pratio državni vrh na čelu sa Borisom Tadićem i ministrima Dušanom Petrovićem i Vukom Jeremićem. Taj snimak je ubrzo postao hit na youtube i društvenim mrežama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

97 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: