Nova vest
Košarka 1

30.4.2024.

16:12

Beograd učinio veliku uslugu Makabiju pred meč sa Panatinaikosom

Košarkaški klub Makabi je na svom zvaničnom sajtu izrazio zahvalnost Srbiji i njenim "bezbednosnim službama" zbog toga što su ih raširenih ruku prihvatili u "danima patnje".

Izvor: B92.Sport

Autor: B92

B92
B92
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Izraelski klub maltene čitavu evroligašku sezonu igra u Beogradu, većinu mečeva u hali "Pionir", retko u Areni, a u srpskoj prestonici se bori i za plasman na završni turnir.

Makabi u utorak od 19 sati u hali "Aleksandar Nikolić" igra treći meč serije sa Panatinaikosom, nakon dva duela u Atini posle kojih je postignut egal.

Nije se slučajno Makabi ponovo zahvalio srpskim vlastima. Činio je to i ranije, ali sada opet, jer su srpske vlasti dozvolile da večerašnjem meču prisustvuje 1000 navijača.

Do sada je mečeve Makabija u Beogradu moglo da gleda najviše 500 ljudi, u strogo kontrolisanim uslovima.

Otuda i poruka Makabija za Srbiju na dan utakmice.

"Košarkaški klub Makabi Tel Aviv zahvaljuje se Srbiji i lokalnim snagama bezbednosti, koji su u danima bola i neizvesnosti dočekali tim raširenih ruku, sa odgovornošću, profesionalizmom i velikodušnošću zarad košarke koju svi toliko volimo i bratstva među ljudima. Navijači Makabija u glavnom gradu Srbije sa ulaznicama će moći da uđu u kultnu Halu Pionir i podrže ekipu na domaćim utakmicama u Beogradu."


 

Podeli:

Komentari 1

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 1

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu