Četvrtak, 19.07.2018.

17:48

Otvorene prijave za Hearthstone Adria Ligu

Prve kvalifikacije VIP Adria Hearthstone turnira su završene uspešno, sa preko 110 prijavljlenih takmičara, i pobednik je bio Luka Vulović kome čestitamo na sjajnom Hearthstone danu.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Otvorene prijave za Hearthstone Adria Ligu

Ukoliko još uvek niste upoznati sa ovom regionalnom Hearthstone ligom, malo više reči o njoj:

Hearthstone Adria liga će biti do sada najveći događaj kada je ovaj region u pitanju, kako po strukturi, tako i po nagradnom fondu. Trajaće 4 meseca i svakog vikenda će imati potpuno otvorene kvalifikacione turnire, i zatim na kraju svakog od četiri meseca po jedan veliki mesečni turnir, na kome će učestvovati najbolji igrači tokom meseca.

I onda će svi najbolji igrači sa mesečnih turnira učestvovati na završnom onlajn turniru odakle će 4 najbolja igrača put Zagreba na Reboot Infogamer, da se bore za titulu šampiona regiona i pozamašan nagradni fond.

Nagradni fond čitavog takmičenja je oko 3200 evra, ali raspoređen tako da će svako imati priliku da osvoji deo, jer će svaki od nedeljnih i mesečnih turnira imati finansijsku vrednost.

Prijave za drugi kvalifikacioni turnir, koji se igra ove subote, su već uveliko otvorene, i možete se prijaviti već sada, tako što jednostavno pratite ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

11 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

7 h

Podeli: