Četvrtak, 21.11.2019.

00:09

Tehnopolis 83: Savij me grubo ili koliko košta vaš klik

Izvor: Aleksandar Miladinoviæ

Tehnopolis 83: Savij me grubo ili koliko košta vaš klik
U ovoj epizodi počinjemo prvo od loših vesti, dobro ostavljamo za kraj. Na početku Google, na kraju Razr.

Google je došao u posed ozbiljne količine zdravstvenih podataka ljudi u SAD, a neposredno pre toga i zvanično je potvrdio kupovinu Fitbita.

Stigle su recenzije Microsoft Surface Pro X-a i Apple AirPods Proa (kako god bi trebalo ova množina da glasi), a da su događaji definitivno precenjeni još jednom nam je objasnio opet Apple i to novim MacBook Proom sa ekranom od 16 inča.

Motorola je vaskrsla Razr, s tim što ikona mobilnih telefona sada dolazi sa ekranom preko cele unutrašnjosti koji se savija na pola i omogućava da ga spakujete gotovo u svaki džep, ali i da zatvaranjem uređaja uz čuveni "klik" prekinete poziv.

Hvala na slušanju!

Pratite Tehnopolis podcast:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: