Svet

Subota, 18.11.2017.

15:16

Pazite oči! Zlatni Nisan ukrao pažnju VIDEO

Više od 100 automobila ekskluzivno je predstavljeno na najvećem auto-šouu na Bliskom Istoku.

Izvor: B92

Pazite oči! Zlatni Nisan ukrao pažnju VIDEO
Foto: Screenshot/YT

Sedmi put, auto-sajam koji se održava u UAE od 14. do 18. novembra, okupio je svetske proizvođače, distributere, industrijske stručnjake i armiju strastvenih entuzijasta iz više od 70 zemalja.

Posebno se istakao sjajan, u svakom smilu reči, Nisan Gt – R, pozlaćen i dizajniran od strane japanskog strudija Kuhl Racing.

Mediji pišu da je bukvalno prevazišao druge ekskluzivne sportske automobile, na primer, vrhunske SUV primerke, i neka električna vozila koji su bili izloženi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: