SRB, SLO i BiH- besplatni razgovori

Kompanije SBB, Telemah Slovenija i BiH, Total Tv i još 15 manjih firmi u vlasništvu MiD Evropa Partners, formirali su Junajted Grup.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 26.04.2013.

13:40

Default images

Grupacija predstavlja vodeće pej-tv operatore u Jugoistočnoj Evropi.

Junajted Grupa će korisnicima ponuditi od 1. maja besplatne telefonske razgovore između Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine, a najavljena je i mogućnost da SBB ponudi uslugu mobilnih servisa u narednih nekoliko meseci.

Predsednik Upravnog odbora Grupe Dragan Šolak kazao je da je formiranje Grupe izuzetno važno za razvoj svih kompanija.

"Nalazimo se u industriji velikih brojki koje na ovaj način postaju još veće i omogućavaju primenjivanje savremenih tehnoloških rešenja, dogovoranje boljih uslova sa međunarodnim i domaćim dobavljačima, kao i pomeranje svih kompanija u Grupi za korak napred u tehnološkom i servisnom delu", rekao je Šolak.

"Očekujemo da će formiranje Grupe označrii kvalitativni napredak, da postajemo bolja kompanija i da će taj boljitak biti izražen i prema našim korisnicima i prema zaposlenima, da će imati više mogućnosti da se razvijaju i upoznaju sa savremenim kretanjima i da zajedničkim radom doprinesemo uspehu ovog projekta'', istakao je on.

Šolak je naveo da unutar Grupe postoje kompanije, kao što je Telemah Slovenija, koje se bave svim vidovima telekomunikacionih delatnosti, pa i mobilnom telefonijom.

"Tako da očekujemo da će SBB u skorijoj budućnosti, u narednih nekoliko mesci krenuti sa ponudama mobilnih servisa", dodao je.

Viši savetnik Upravnog odbora Junajted grupe Kameron Manter je kazao da treba iskoristiti prednosti tehnologija 21. veka radi povezivanja ljudi u regionu. Manter je rekao da veruje u svetlu budućnost ovog regiona, gde će kompanije kao što su SBB i Telemah pokazati put na kojem će svi u regionu pronaći dobre strane zajediničkog rada .

Prema njegovim rečima, moderna ekonomija zahteva inovativnost i kreativnost u idejama, procedurama, sadržajima koju one poseduju, a ova kompanija može da obezbedi kvalitetne i vredne usluge za 20 miliona klijenata u regionu. Manter je dodao i da pristupanje EU nije cilj, nego samo prvi korak u daljem razvoju, a tome posebno mogu da doprinesu kompanije kao što su Junajter Grup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

1 d

Podeli: