Srbija

Utorak, 05.10.2021.

16:13

"Zorane, ovo je vaša zaostavština"; Obilaznica zvana "Drobnjak" VIDEO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović "kumovao" je jednom od najvažnijih projekata u zemlji.

Izvor: B92

Foto: MGSI, Ðorðe Krstiæ

Govoreći o tome kolika je privilegija raditi sa prvim čovekom Puteva Srbije, Zoranom Drobnjakom, ministar je naveo da često voli kroz šalu da kaže da će se obilaznica oko Čačka zvati upravo - "Zoran Drobnjak".

"Privilegija je raditi sa direktorom Drobnjakom, čovekom velikog iskustva i znanja, ali i čovekom vedrog duha i širokog srca. Nema ministra koji je prošao kroz ovaj resor, a da od njega nije naučio dosta o infrastrukturi", poručio je Momirović danas tokom obilaska radova.

Izgradnji auto-puta Miloš Veliki je, kaže, doprineo mnogo, a posebno delu oko Čačka, gde je svojim inženjerskim i organizacionim sposobnostima podigao projekat na noge

"Zorane, ovo je vaša zaostavština. Iako ste vi daleko od kraja karijere, ovo je ipak jedna 'kruna', objektivno. Niste mladi više, ali daleko od toga da bilo šta drugo pričamo", kazao je ministar Zoranu Drobnjaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

2 h

Podeli: