Novi Sad: Most do Ribarskog ostrva

Gradonačelnik Miloš Vučević najavio je da će Novi Sad u 2015. godini dobiti pešački most koji će spojiti kej i Ribarsko ostrvo.

Izvor: eKapija, 021.rs

Utorak, 30.12.2014.

12:04

Default images

On je na godišnjem prijemu u Gradskoj kući najavio ovo kao jednu od najvećih investicija u narednoj godini. Gradonačelnik je podsetio i da je taj projekat pripremljen pre nekoliko godina i da je samo ostalo da se sprovedu radovi na izgradnji, kao i da je realno očekivati da to bude urađeno tokom 2015. godine.

Pored gradnje mosta, Novi Sad će uložiti u završetak gradnje kanalizacione mreže u nekoliko prigradskih naselja, gradnju sportske hale u Petrovaradinu, počeće izgradnja zgrade Hitne pomoći i zgrade sa dvoranom za Baletsku i Muzičku školu, a završiće se gradnja Bulevara Evrope i rekonstruisati deo Temerinskog puta prema autoputu.

Vučević je naveo i da su pri kraju razgovori sa američko-britanskom kompanijom koja ima sedište u Londonu i koja prema preporuci Vlade Srbije razmatra predlog da u Novom Sadu gradi fabriku auto-delova. On je dodao da bi krajem januara ili početkom februara trebalo da se zna više detalja o ovoj investiciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: