Utorak, 14.08.2007.

14:21

SBB: Internet od 5 Mb u sekundi

SBB je najavio da će od sutra svojim internet korisnicima omogućiti da se priključe na internet brzinom od pet megabita u sekundi

Izvor: B92

Default images

Kako se ističe u saopštenju ovog kablovskog operatera ta kablovska konekcija je tri puta brža od najbrže ADSL veze u Srbiji, a mesečna pretplata će koštati 900 dinara.

Najveći kablovski operator i najveći provajder širokopojasnog interneta u Srbiji u ponudu će uvesti još deset0 novih internet paketa, među kojima su Flat SURF paketi brzina 512, 768, 1.024 i 1.536 Kb/s.

Flat grupa paketa podrazumeva koršćenje interneta bez ograničenja količine prenetih podataka, sa cenama počev od 1.390 dinara mesečno, a kao dodatna pogodnost se ističe činjenica da je priključenje na Internet potpuno besplatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: