Ponedeljak, 19.08.2019.

15:51

Ministar Mali razgovarao sa stalnom predstavnicom UNDP-a o razvoju tržišta kapitala

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se sa stalnom predstavnicom UNDP-a u Srbiji Fransin Pikap.

Izvor: B92

Ministar Mali razgovarao sa stalnom predstavnicom UNDP-a o razvoju tržišta kapitala
Foto: Ministarstvo finansija

Ministar joj je čestitao nedavno postavljenje na tu funkciju.

Dvoje sagovornika razgovarali su o mogućnostima produbljivanja, kako su ocenili, dosadašnje uspešne saradnje, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Pojedinačne teme su uključivale razvoj tržišta kapitala, celokupnog poslovnog okruženja, kao i drugih oblasti relevantnih za ostvarenje ciljeva Nacionalnog investicionog plana.

Stalna predstavnica UNDP-a (United Nations Development Programe) pozdravila je sprovedene reforme i pohvalila odlične ekonomske rezultate koji su postignuti u Srbiji i istakla da će ta organizacija nastaviti da pruža podršku Srbiji u sprovođenju programa koji su, pre svega, usmereni ka poboljšanju kvaliteta života građana, saopšteno je.

Rad UNDP-a u Srbiji definisan je Nacionalnim programskim dokumentom, i Okvirom razvojnog partnerstva 2016-2020. potpisanim od strane Vlade Srbije i Kancelarije UN u Srbiji, koji su zasnovani na prioritetima Vlade Srbije.

UNDP pomaže Srbiji u ispunjenju međunarodnih obaveza i sprovođenju reformi koje proizlaze iz procesa pristupanja Evropskoj uniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

20 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: