Nedelja, 20.10.2019.

17:30

Tinejdžer ukrao automobil, pa se "zakucao" u skupoceni Lamborghini FOTO

Jedan 14-godišnjak iz Australije okončao je na najgori način noć u kojoj je odlučio da ukrade auto i da se malo provoza.

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Tinejdžer ukrao automobil, pa se
Foto: WA Police/Facebook

Australijska policija tragala je prošle nedelje za ukradenim Subaru Foresterom. Nakon višesatne potrage uočili su ga u predgrađu Perta i pokušali da zaustave vozača. Međutim, on je tada krenuo unazad, udario u policijsko vozilo i dao se u beg, da bi već u sledećem gradskom kvartu potera bila okončana.

Naime, maloletni kradljivac je jureći kroz jednu raskrsnicu udario u skupoceni Lamborghinijev SUV. Žuti Urus vredan preko 250.000 evra pretrpeo je velika oštećenja, kao i ukradeni Subaru, ali na sreću povređenih nije bilo.

Policija je uhapsila 14-godišnjaka, koji je zaradio podužu optužnicu za krađu i provalu, a bežanje od policije i oštećivanje oba vozila svakako mu neće ići u prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: