Bizarna statua glumca osvanula usred Londona / FOTO

Statua holivudskog glumca Džefa Goldbluma, visine tri metara, pojavila se pored londonskog Tauerbridža.

Izvor: B92

Subota, 21.07.2018.

21:17

Bizarna statua glumca osvanula usred Londona / FOTO
Foto: EPA-EFE / ANDY RAIN

Holivudski glumac Džef Goldblum dobio je ogromnu statuu koja je postavljena u Poters fild parku u Londonu.

Britanci su na ovaj način rešili da proslave 25. rođendan naučno-fantastičnog filma "Park iz doba jure" (Jurassic Park) koji je režirao Stiven Spilberg, a u kojem je Džef glumio doktora Iana Malkolma.

Statua prikazuje Džefa kako leži na boku u zavaljenom položaju, sa rakopčanom košuljom, a predstavlja rekreaciju njegove poznate poze iz blokbastera o dinosaurusima.
Foto: EPA-EFE / ANDY RAIN
Od kako je postavljena obožavatelji redovno dolaze da je posete, te sada njegova statua okuplja grupe turista. Oko nje su čak postavljene ležaljke, ali nažalost ona neće ostati tu stalno jer je reč o privremenoj instalaciji.

Njegova poznata poza za koju je glumac nedavno rekla da nije bila deo scenarija, postala je predmet brojnih internet memova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: