Sreda, 09.07.2014.

13:53

Evo gde je bolji signal Telenora

Kompanija Telenor pustila je u rad osam novih baznih stanica u Beogradu, usled čega će komunikacija korisnika na ovim mestima biti još lakša, brža i sigurnija.

Izvor: Tanjug

Default images

Cilj je i dodatno poboljšanje korisničkog iskustva.

Izgradnja ovih baznih stanica doprineće boljoj pokrivenosti teritorije mrežom i poboljšanju signala na Petlovom brdu, u Bloku 11, u Hotelu Kraun Plaza, naselju Vinča, na Senjaku, Čukarici, Pionirskom gradu i u okolini Sajma, saopšteno je iz kompanije.

Plan Telenora je da, pored investicija u mrežu od 20 miliona evra, dodatno budu postavljeni i optički kablovi u dužini od više od 800 kilometara.

Sve prednosti Telenor mreže, kao što je brzi mobilni internet, sigurnost mreže i prenos podataka u njoj, korisnici mogu iskusiti na naprednim pametnim uređajima, bilo da je u pitanju telefon, tablet ili laptop.

Projekat renoviranja mreže počeo je 2010. godine kao jedna od najvećih kapitalnih investicija Telenora od dolaska u Srbiju. Sa ciljem da se korisnicima omogući najkvalitetnija i najbolja usluga, kontinuirano se ulaže u unapređenje infrastrukture mreže.

Pametna mreža trenutno pokriva više od 80 odsto stanovništa, a pokrivenost je moguće u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: