Počela prijava za kartice: Novi Sad prelazi na elektronsko plaćanje prevoza

U skladu sa faznim prelaskom na elektronski način plaćanja prevoza u autobusima JGSP "Novi Sad", od subote, 6. marta, počinje prijem zahteva za izradu NSMART mesečnih građanskih kartica, đačkih/studentskih kartica i penzionerskih kartica (za penzionere mlađe od 65 godina).

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2021.

14:22

Počela prijava za kartice: Novi Sad prelazi na elektronsko plaćanje prevoza
Foto: Depositphotos, AlenaKr

Zahtevi za izradu pretplatnih kartica mogu se preuzeti na sajtu ili na prodajnim mestima tog gradskog preduzeća – na kioscima na platou ispred Železničke stanice, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace, preko puta Limanske pijace i na Novom naselju, piše Moj Novi Sad.

Za izradu NSMART kartice potrebno je sledeće:

• učenici i studenti – zahtev za izradu kartice overen u školi, odnosno fakultetu; putna isprava, indeks ili lična kartu na uvid; fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra.

• građani – čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra.

• penzioneri mlađi od 65 godina – čitko popunjen zahtev za izdavanje kartice, fotografija veličine 3 x 2,5 santimetra, na uvid rešenje o penziji ili ček od penzije.

Izrada NSMART kartice košta 375 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: