Odabrani izvođači za gradnju akva-parka u Niškoj Banji

Kompanije Alex E&C doo i Krip-inžinjering iz Beograda, kao i Vodogradnja iz Pukovca biće angažovane za prvu fazu izgradnje akva-parka u Niškoj Banji.

Izvor: B92

Sreda, 24.11.2021.

10:00

Odabrani izvođači za gradnju akva-parka u Niškoj Banji
Ilustracija: Depositphotos, ES0lex

Kako se navodi u odluci o dodeli, koju je objavila Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj, posao je vredan nešto više od 2 milijarde dinara, prenosi Ekapija.

U idejnom rešenju koje je objavljeno u sklopu tendera, kaže se da će se kompleks akva parka prostirati na parceli površine 5,4 hektara, dok će na površini od 10.302 metra kvadratna biti izgrađeni objekti u koji će biti smeštene različite vodene atrakcije.

U planu je da se izgradi jedan zatvoreni objekat sa vodenim i zabavnim sadržajima površine 3.845 kvadrata, strukture Po+1+P visine 8 do 11 metara. Objekat će se graditi u dve faze.

Prva faza obuhvata izgradnju zatvorenog objekta, pomoćnu zgradu, bazena sa talasima, rekreativnog bazena, Vitality bazena i mašinske sale sa kompenzacijom. U okviru druge faze gradiće se oba dečija bazena, bazen sa toboganima i "sfera mulit kamikaze".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: