Ljubimac na B92.net

Kuršumlija: Zla sudbina psa koji godinu dana čeka vlasnika na stanici

Priča o psu koji više od godinu dana čeka vlasnika na autobuskoj stanici, u selu Vlahinja kod Kuršumlije, mnoge je dirnula. Nakon objavljivanja ove priče na našoj televiziji, taj pas je, pored velikog interesovanja, nažalost doživeo i veliku neprijatnost. Nepoznate osobe, u kombiju leskovačkih tablica, pokušale su nasilno da odvedu psa, maltretirajući ga u metalnom kavezu.

Izvor: B92
Podeli

Vesti

Da li se iko ovoliko raduje poštaru? /VIDEO

Čaki je pas koji svaki put sa nestrpljenjem iščekuje na vratima poštara. Raduje mu se više nego bilo ko u kući. Međutim, jednog dana poštara više nije bilo. Saznali su da je premešten na drugi deo grada. Ipak, Čakijeva vlasnica je našla načina da ga iznenadi. Pogledajte snimak.

Vesti petak 25.05. 08:40 Komentara: 2

I one su žrtve rata: Ko brine o mačkama u Siriji? /VIDEO

Život mačića u Siriji veoma je težak. Kako zbog teške situacije, tako i zbog surovosti dece koja su navikla da ih maltretiraju. Zbog toga je pokrenut projekat koji zbrinjava mačiće između dva i četiri meseca. Volonteri se trude da decu i odrasle nauče kako da se ponašaju prema ovim stvorenjima, ali i da im pomognu kada su u nevolji.

Vesti utorak 22.05. 20:45 Komentara: 10

Duvanski dim škodi i ljubimcima

Da li ste nekada, dok u svom domu palite jednu cigaretu za drugom, pomislili da tako štetite i svojim ljubimcima? I oni su pasivni pušači čije zdravlje strada zbog naših loših navika.

Vesti utorak 22.05. 13:32 Komentara: 0
strana 1 od 223 idi na stranu