Urnebesna reakcija psa kada se pomene reč "šetnja" VIDEO

Ženka Popi nije oduvek imala ovako divan život i vlasnike koji je obožavaju. Pronašli su je u šumi kada je imala nešto manje od dva meseca. Zaključili su da ju je tamo ostavio uzgajivač zbog toga što je imala nekoliko fizičkih mana.

Izvor: B92

Utorak, 26.03.2019.

18:30

Urnebesna reakcija psa kada se pomene reč
Foto: Screenshot, Youtube

Njeni novi vlasnici odmah su se zaljubili u nju. Nakon što se potpuno oporavila, počela je da živi potpuno novi život.

Vrlo su brzo shvatili da obožava šetnje i da potpuno poludi kada shvati da je vreme za to. Kada njeni vlasnici izgovore reč “šetnja”, ona se pretvori u malog vuka i počne da zavija.

Obožava da provodi vreme napolju i otkriva svet oko sebe. Svoje vlasnike voli najviše na svetu, a više od svega mrzi da se odvaja od njih.

Kada se njena vlasnica vrati s posla, uvek dobije najslađi doček. Popi se ponaša kao da svoju vlasnicu nije videla sedam godina, a ne nekoliko sati.

Verujemo da Popi dobro zna da su joj ovi ljudi spasli život i pružili joj nešto što pre nije imala, te da ih zato toliko obožava. Njena reakcija dobro nas je nasmejala, a nadamo se da će i u vaš dan uneti malo vedrine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: