I knjige idu u susret FEST-u

Izdavačka kuća „Stubovi kulture“ pokrenula je 25. februara akciju „U susret FEST-u", tokom koje će knjige iz bogate filmske biblioteke prodavati po promotivnoj ceni.

Izvor: Tanjug
Podeli

U ovoj akciji, koja će trajati do kraja 6. marta, čitaoci će moći u knjižari „Stubova kulture“ na Trgu Republike da kupe dragocene knjige o sedmoj umetnosit po ceni od samo 200 dinara.

Ljubiteljima filma stoje na raspolaganju, između ostalih, knjige „Severno od Holivuda“ Bojana Bosiljčića, „Kinoteka doktora Frankeštajna“ Nenada Dikića i Miloša Bajčetića, „Holivudske priče“ Rajka Radovanovića, „Polje snova“ Aleksandra Kostića i „Stranci u raju“ Dejana Kosanovića i Dinka Tucakovića.

Knjige/Stripovi

Arsenijeviću i B92 nagrada NBS

Narodna biblioteka Srbije 28. februara je u okviru obeležavanja 179 godina rada, dodelila nagradu Vladimiru Arsenijeviću za roman "Predator", kao najbolju knjigu u mreži javnih biblioteka Srbije za 2010. godinu.

Knjige/Stripovi ponedeljak 28.02. 13:51 Komentara: 6

"Čitajte knjigu glasno!"

U izuzetno prijatnoj i neobičnoj atmosferi za promociju knjige, nalik na dnevnu sobu, večeras je publici u CZKD-u predstavljena drama Elfride Jelinek “Rehnic (Anđeo uništenja)”. Preporuka: “Čitajte knjigu glasno!”

Knjige/Stripovi petak 25.02. 23:03 Komentara: 1

Osnovan Samostalni sindikat pisaca

Samostalni sindikat pisaca Srbije, koji će se brinuti o statusu pisca, položaju knjige, odnosu pisaca i izdavača i položaju samostalnih umetnika, osnovan je 25. februara u Beogradu, a za predsednika sindikata izabran je Dragan Tomić.

Knjige/Stripovi petak 25.02. 17:53 Komentara: 0
strana 1 od 27 idi na stranu