Negativ, Brkovi, Elemental, Nikola Vranjković... na Beer Festu

Negativ, Brkovi, Nikola Vranjković, Elemental, Zoster, samo su neki od preko 100 bendova iz zemlje, regiona i sveta koji će nastupiti na četiri bine na ovogodišnjem Belgrade Beer Festu, najavili su organizatori.

Izvor: Tanjug
Podeli
Brkovi / Foto: Beer Fest/Promo
Brkovi / Foto: Beer Fest/Promo

Grupa Negativ se, posle pet godina pauze, na velika vrata vraća na muzičku scenu Srbije. Na Beer Festu nastupaju treći put, a poslednji put su na Main stageu svirali pre osam godina.

Ivana Peters važi za najbolji vokal na srpskoj muzičkoj sceni, a pesme Negativa su buntovne i nabijene energijom koja će u petak 16. avgusta zapaliti Ušće.

Poslednjeg dana festivala, na glavnoj bini će nastupiti bend iz Hrvatske koji beogradska publika izuzetno voli - Elemental.

I ove godine će se, pored Main stagea, koncerti uporedo odvijati i na Alternative stageu na kome će nastupiti takođe sjajni bendovi.

Elemental / Foto: Ivan Šejić
Elemental / Foto: Ivan Šejić

U četvrtak 15. avgusta nastupiće Nikola Vranjković, koji važi za muzičkog genijalca.

Nikola svojom muzikom prevazilazi granice prostora i vremena, a njegov poslednji album "Veronautika" je po glasovima radijskih slušalaca proglašen za najbolji album 2017. godine.

Tačno u ponoć u subotu 17. avgusta na Alernative stageu nastupiće mostarski rege bend Zoster.

Svojom muzikom bend prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, što najbolje iskazuju kroz rege i pop muziku.

Stotine hiljada posetilaca će i ove godine okupirati Ušće i pet dana se provoditi na najboljim rok koncertima u regionu.

Foto: Promo
Foto: Promo

strana 1 od 15 idi na stranu