Kultura

Subota, 17.02.2024.

20:11

Meril Strip će ponovo zaigrati u popularnoj seriji

Jedna od najpopularnijih holivudskih glumica, Meril Strip, pojaviće se u četvrtoj sezoni serije "Only Murders in the Building".

Izvor: B92

Meril Strip će ponovo zaigrati u popularnoj seriji
Foto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

Stip će reprizirati ulogu Lorete Darkin, koju je počela da igra u trećoj sezoni Hulu serije, piše Variety.

Njen lik je igrao u Oliverovoj (Martin Šort) Brodvejskoj predstavi u poslednjoj sezoni, pri čemu su njih dvoje razvili romantičnu vezu.

Kreirana od strane Stiva Martina i Džona Hofmana, "Only Murders in the Building" prati Čarlsa Haden-Savaža (Martin), Olivera Putnama (Šort) i Mabel Moru (Selena Gomez), tri komšije u njujorškom stanu pod imenom Arkonia, koji se udružuju kako bi snimili podkast o pravim zločinima vezanim za ubistva njihovih sugrađana, za koje su stalno optuživani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: