Filmski dvojac koji garantuje uspeh ponovo na okupu

Leonardu Dikapriju i Martinu Skorsezeu će ovo biti šesti zajednički film.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 30.07.2022.

14:44

Filmski dvojac koji garantuje uspeh ponovo na okupu
Foto: EPA/PAUL BUCK

Dvojac koji uvek garantuje fenomenalan film, Leonardo Dikaprio i Martin Skorseze ponovo će se okupiti na adaptaciji nefiktivnog romana "Opklada: Priča o brodolomu, pobuni i ubistvu", a kako piše Holivud Riporter prava na film je otkupio "Apple Original Films".

Roman koji je napisao Dejvid Gran bi trebalo da bude objavljen tek u aprilu naredne godine.

Priča romana je smeštena u 1740-te godine i govori o grupi mornara koji postaju poznati zato što su preživeli brodolom i iskrcali se na obalu Brazi nakon što su proveli neko vreme na udaljenom ostruv.

Međutim, do zapleta dolazi šest meseci kasnije kada druga grupa preživelih sleti u Čile i izjavi da su muškarci pobunjenici. Organizje se specijalno suđenje kako bi se otkrilo šta se zaista dogodilo tokom boravka mornara u divljini, piše Dejli Mejl.

Podsetimo, popularni dvojac je do sada sarađivao na filmovima Bande Njujorka, Avijator, Dvostruka igra (Departed), Zatvoreno ostrvo (Shutter Island) i Vuk sa Vol strita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: