Kultura

Utorak, 08.02.2022.

11:00

Miloš Biković u novoj seriji sa oznakom 18+: Eksplicitno i uznemirujuće VIDEO

Miloš Biković i ruska glumica Paulina Andrejeva tumače glavne uloge u novoj ruskoj seriji "The Chicks" (The Telki), zasnovanoj na istoimenom romanu nagrađivanog ruskog pisca Sergeja Minajeva.

Izvor: B92

Default images

Glavni junak ove priče je Moskovljanin Andrej Mirkin, predstavnik generacije dvadesetsedmogodišnjih stanovnika ruskih megalopolisa. On u eri instant poruka, elektronskih cigareta i društvenih mreža vodi agenciju za odnose sa javnošću, a svoj uspeh i ugodan život duguje ženama.

Radnja je smeštena u boemske enterijere moskovskih noćnih klubova, šik restorane, kancelarije i spavaće sobe, u kojima Mirkin traga za uspehom i zadovoljstvom ne razmišljajući o tome koliko je života slomio na putu.
Međutim, u jednom trenutku sve oko njega počinje da se ruši i njegov život se pretvara u pakao jer će ovaj harizmatični cinik morati da se suoči sa posledicama svojih postupaka.

U saopšenju za javnost stoji da je reč o opakom ženskom trileru osvete u maniru Finčerovog ostvarenja "Iščezla", a sudeći po trejleru serija će obilovati eksplicitnim i uznemirujućim scenama.

Pored Bikovića i Andrejeve, u seriji igraju Ljubov Aksenova, Oksana Akinšina, Viktorija Tolstoganova i drugi. Režiju potpisuje Marija Agranovič.

Premijera je zakazana za 24. februar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

1 d

Svet

Makron na kolenima: "Ne napuštajte Francusku"

Francuska podržava kompanije koje veruju u nju, rekao je njen predsednik Emanuel Makron u intervjuu objavljenom u sredu, odgovarajući na pitanje o mogućnosti da naftni gigant TotalEnergies zatraži upis na američku berzu.

9:22

23.5.2024.

1 d

Podeli: