Seka Sablić: "Strašno je, užasno se bojim"

Počelo je snimanje nove domaće serije "Tri muškarca i tetka" koju će publika uskoro moći da gleda na Prvoj televiziji. Tetku glumi legendarna Jelisaveta Seka Sablić.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.11.2020.

11:06

Seka Sablić:
Foto: Printskrin TV Prva

Ona se uključila u "Jutro" gde ju je ugostila TV Prva i govorila o seriji, ali i tome kako se oseća zbog pandemije koronavirusa.

"Strašno je. Užasno se bojim, ali verujte kad sednem na set, kad počne scena, sve zaboravim i počnem da se radujem", rekla je naša legendarna glumica.

Serija "Tri muškarca i tetka" snima se po uzoru na planetarno popularnu seriju "Dva i po muškarca". Govoreći o seriji, Seka Sablić je objasnila da je reč o "dva neoženjena probisveta, koji svaki ima svoj profil".

"Sve se oslanja na naš mentalitet i našu realnost. Publika mora da prepozna sebe, svog komšiju, rođaka, sina...", rekla je Seka Sablić.

Istakla je i da je glumačka ekipa sjajna, kao i logistika.

"Ekipa je sjajna, logistika, ljudi koji drže ovaj projekat su stvarno sjajni. Sve to funkcioniše na jednom zavidnom, našem srpskom nivou", poručila je Seka Sablić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: