Koje trilere željno iščekujemo u 2014?

Od novih filmova Džordža Klunija, Breda Pita, Arnolda Švarcenegera, preko adaptacija bestselera "Iščezla" i novog rediteljskog poduhvata Anđeline Džoli, filmska 2014, bar kada je reč o trilerima, biće uzbudljiva.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.12.2013.

17:55

Default images

Britanski "Gardijan" sastavio je listu filmova koje ćemo sa nestrpljenjem čekati dogodine. Prvi na listi je "Monuments Men" sa Klunijem, Metom Dejmonom, Džonom Gudmanom, Bilom Marejem o stvarnom programu Spomenici, umetnička dela i arhivi.

Roman "Iščezla" Džilijam Flin postao je preko noći jedan od najprodavanijih u svetu (kod nas ga je objavila "Laguna"), a sada će svi koji su propustili priču o ženi koja nestaje na godišnjicu braka moći da pogledaju film sa Rozamund Pajk i Benom Aflekom u glavnim ulogama.

Na listi su i "Bypass" Dvejna Hopkinsa, "Sabotage" sa Semom Vordingtonom, Terensom Hauardom i Arnoldom Švarcenegerom u glavnim ulogama, novi film Breda Pita "Fury" smešten u Drugi svetski rat, a njegova partnerka Anđelina Džoli snima "Unbroken" o heroju istog rata i atletičaru Luisu Zamperiniju.

Izvanredna glumačka podela - Filip Sejmur Hofman, Rejčel Mekadams, Robin Rajt čini "A Most Wanted Man", adaptaciju romana Džona le Karea, jednim od priželjkivanijih filmova 2014, kao i novi pogled na klasik Meri Šeli "I Frankenstein" gde Frankenštajnovo čudovište igra Aron Ekhart.

Listu zaokružuju "Need for Speed" i "Before I Go to Sleep" sa Nikol Kidman i Kolinom Firtom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: