Kultura

Ponedeljak, 21.08.2006.

16:59

Započela "Sezona lova"

"Sezona lova" naziv je nove animirane avanture koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik

Izvor: B92

Default images

Reč je o trećoj sinhronizaciji holivudskog blokbastera, nakon "Ledenog doba" i "Garfilda 2" (aktulenog u domaćim bioskopima), čija se realizacija odvija ovih dana u studiju Mirius.

Veselim junacima "Sezone lova", Bugu, pripitomljenom medvedu i Eliotu, žgoljavom brbljivom jelenu, glasove pozajmljuju glumci Branislav Trufunović i Goran Jevtić, koji se nakon Garfilda 2, ponovo prihvatio rediteljskog posla.

U priči o prijateljstvu medveda i jelena i brojnim slatkim iskušenjima koje će im nametnuti život u divljini, glasove će pozajmiti i Nataša Marković, Stefan Kapičić, Nenad Stojmenović, Goran Peković, Ljubomir Bandović, Dragan Vujić Vujke, Anđelika Simić, Ana Maljević, Lako Nikolić, Vladimir Aleksić, Vladislava Vaca Đorđević.

U orginalnoj postavi glas debeljuškastom medvedu pozajmio je Martin Lorens, žgoljavom jelenu Ešton Kučer, a tu su još i Bili Konoli, Patrik Vorbarton, Geri Sinis.

"Sezona lova" zasnova je na vrcavom humoru scenariste i strip crtača Stiva Mura, koju potpisuje rediteljski dvojac Rodžer Alers ("Kralj Lavova") i Džil Kalton ("Monstrumi" i "Priča o igračkama 2").

Film je producirala kuća "Sony Pictures Animation" i ovo je ujedno njihov prvi naslov za koji se radi sinhronizacija na našoj teritoriji.

Domaća premijera "Sezone lova" planira je za oktobar u Centru Sava.

Tuck

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: