Aktuelno 4

20.05.2024.

17:44

Progoniteljka iz serije "Baby Reindeer" poslala 300 poruka političaru: "Tvoj život neće biti vredan življenja"

"Prava" Marta iz popoularne Netfliksove serije "Baby Reindeer", Fiona Harvi, poslala je političaru i članu britanskog parlamenta Sir Keiru Starmeru ukupno 276 poruka u periodu od osam meseci, uključujući žestoke napade na njega i njegovu porodicu, piše San.

Izvor: Index.hr

Progoniteljka iz serije "Baby Reindeer" poslala 300 poruka političaru: "Tvoj život neće biti vredan življenja"
Profimedia

Podeli:

U mejlovima ga je nazivala "glupim dečkom" i "beskorisnim advokatom", a njegovu suprugu Viktoriju Starmer opisala kao "očajnu".

Svaki mejl je potpisivala sa: "Poslato sa mog Ajfona", tačno kao što je prikazano u hit seriji. Jedan mejl sadržao je čak 1.420 reči, u kojima je opisala kako je laburistički kabinet "pun idiota".

"Keir, prestani da ser*š glupi mali dečače. Izabran si za lidera. Ja nisam stranka i za dva minuta dobijam mejl u kojem me u kojem me stambeni advokat naziva rasistom. Već sam se žalila na tebe komesaru za standarde koji takođe ništa ne radi, od sada ću se žaliti na najmanju sitnicu. Tvoj život neće biti vredan življenja", napisala mu je u jednom mejlu.

Starmeru je slala i fotografije smeća te pisala: "Prljavo je kao u kući Starmera", a poruke je slala i članovima veća Camdena.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: