Kultura

Utorak, 01.03.2011.

13:32

Mistakemistake u Domu omladine

Beogradski sastav Mistakemistake povodom trećeg studijskog albuma "MMORPG" održaće 11. marta veliki promotivni koncert u Domu omladine Beograda

Izvor: B92

Default images

Gosti grupe Mistakemistake na koncertu biće King Ali Baba i domaće grupe “Izdrži ribice” i Evidence.

Grupa Mistakemistake je vokalno-elektronski sastav iz Beograda, koji su osnovali braća Ivan i Edi Bon, a aktivan je na domaćoj sceni još od kraja devedesetih godina. Bend je poznat je po zanimljivim animiranim video spotovima i raznovrsnim stilovima elektronske muzike koje objedinjuju na svojim nastupima i abumima. Na novom izdanju "MMORPG" Mistakemistake ostaju dosledni svom elektro-garage-reggae zvuku, sa primesama acid-housea i romantičnog disco-popa s kraja osamdesetih.

Jedan od gostujućih muzičara na novm albumu je i King Ali Baba, velika zvezda sa Jamajke, koji se pojavljuje u rege numeri "Out There". na albumu se još nalaze i numere "Tea" sa Zoranom Simićem i trenutno aktuelni singl "Prati me" sa Aleksandrom Krstić, kao i pesme sa Elenom Lange, grupom Madrugada, Hain Tenny, i Vukašinom Markovićem...

Novi album je dostupan za besplatno preuzimanje sa sajta http://mtv.rs od 1. marta, a karte za koncert se mogu kupiti na blagajni Doma omladine Beograda po ceni od 500 dinara.

B92 i Dom omladine vam poklanjaju karte za koncert grupe Mistakemistake 11. marta u Domu omladine. Prijavite se na karte@b92.net, ostavite ime, prezime, kontakt telefoni i u subjektu poruke obavezno upišite "Mistakemistake".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: